Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja, javite nam se preko obrasca, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.


And

Kontakt

Kontakt, Vjenčanja Badrov, Badrov

Ako Kontakt
Nor no-repeat;center top;;
And

Imate li pitanj in addition Možete Javite nam se preko obrasca finnaly DA, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Also Web Vječanja

Mi smo tim profesionalnih fotografa i snimatelja s 30 godina iskustva u foto i video produkciji s tradicijom i garancijom kvalitete. Možete nas potražiti na sljedeće dvije lokacije:
Ilica 137 i Petrinjska 13.

Vaše vjenčanje jedan je od najemocionalnijih i najuzbudljivijih dana u Vašem životu i svi trenuci koji ga čine vrijedni su posebne pažnje sve do najsitnijeg detalja. Snimiti ih tako da godinama kasnije možete osjetiti isto što i svadbenog dana, naša je strast. Na izbor imate ručno izrađene vjenčane albume, albume za roditelje i kumove te Wedding book-ove.

Osim vjenčanja pružamo usluge fotografiranja i snimanja krštenja, prve pričesti, krizme, poslovnih konferencija, sportskih događanja i sl. Fotografiranje Vašeg vjenčanja ili bilo kojeg drugog događanja, iziskuje mnogo truda, strpljenja ali ponajviše znanja osobe koja je s druge strane objektiva da vjerno, kvalitetno i u najboljem svjetlu prikaže Vaše najvažnije trenutke.

Vjenčanja

Pomoću najnovije tehnologije i posljednjih svjetskih trendova naročitu pažnju usmjeravamo na ljubavnu priču para. Kod vjenčanih filmova kadrove prilagođavamo taktovima licencirane glazbene podloge.

Vjenčani par može zatražiti snimku cjelokupnog vjenčanja koji je montiran s jednakom pažnjom i dinamikom, a uključuje najvažnije i najinteresantnije trenutke gdje se nećete naći u situaciji da ubrzavate snimku zbog “dosadnih” dijelova večeri.

Contact form

Kontaktirajte nas

Still

Da li imate pitanja and Nam javite se preko obrasca because A mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.